Bres-Line
 
 

Dagens och framtidens moderna fartygsflotta

Under sina 50 år i branschen har Rederiet Nielsen & Bresling A/S alltid haft sitt fokus på sina fartyg och kontinuerligt förbättrat och uppgraderat fartygsflottan. De äldre och mindre fartygen har blivit ersatta av fartyg med större kapacitet och idag består företagets flotta av tre moderna lastfartyg, skräddarsydda för att transportera papper och skogsindustriprodukter, vilket fortfarande är vår främsta marknad.

 

Fartygen är också väl lämpade för andra laster, som stålrullar, fosfat, bentonit, spannmål, vindkraftsutrustning, turbiner och tunga projektlaster.


PÅLITLIGA TRANSPORTER ÅRET RUNT

Alla våra fartyg har högsta isklass 1A som standard vilket innebär att vi kan undvika förseningar även under kalla vintrar med mycket is.

 

Med tre fartyg om 3750 dwt har vi kapacitet att hantera nya laster och öppna upp nya marknader. 

GODA KUNDRELATIONER

Vi är stolta över de goda kundrelationer vi utvecklat, där vissa går tillbaka till 1976. När Rederiet Nielsen & Bresling grundades för över 50 år sedan var målet att skapa ett företag som kunderna kan lita på och som möter sina åtaganden.

 

Detta är fortfarande vår bärande idé som vi grundar vår affärsverksamhet på och vårt mål är fortsatt att skapa goda relationer med avlastare och mottagare i ett långt perspektiv.

LOKAL OCH FLEXIBEL

Både vi och våra kunder ser vår position som en av de få kvarvarande mindre rederierna som en styrka. Vår storlek medför att vi kan ha en god överblick över våra transporter och kan ge en mer personlig service vilket är viktigt för våra kunder. Vårt mål är att alltid kunna leverera konkurrenskraftiga, flexibla och pålitliga transporter som är skräddarsydda utifrån våra kunders behov.

 

Vårt koncept är baserat på att lasta så nära våra kunders anläggningar som möjligt för att minska transporter och göra det så snabbt och smidigt som möjligt. Vår linjetrafik ger ett bra alternativ för mindre godspartier som gynnar både företag och miljön.

MILJÖVÄNLIGA TRANSPORTER

Många utvärderingar visar att det är möjligt att spara stora koldioxidutsläpp genom att flytta gods från lastbil till fartyg. En lastbil släpper ut ungefär 5 gånger mer CO2 per kilometer jämfört med ett fartyg. Med andra ord – när BRES-LINE använder 15 liter bränsle för att transportera 3000 ton gods en kilometer så behöver 120 lastbilar 60 liter bränsle för samma sträcka.

 

Dessutom behöver inte sjötransport samma infrastruktur som vägtransporter och de genererar inte heller samma buller och trafik som vägtransporter gör.

 
   BRES-LINE Rederiet Nielsen & Bresling A/S
Kullinggade 31E 1.th.   |   DK-5700 Svendborg   |   Telephone +45 6261 1122   |   Telefax +45 6261 0222   |   VAT DK18314894   |   bresline@bresline.dk
www.bresline.com